Information om PCR-test för covid-19 samt reseintyg: Vi erbjuder PCR-test för pågående infektion av coronaviruset SARS-CoV-2. Läs mer »

Företagshälsovård

Företagstjänster

Mobila Doktorn erbjuder något som inte funnits på mycket länge – möjligheten att träffa en läkare i hemmet, på arbetet, på hotellet eller var du nu än befinner dig. 

Vi finns tillgängliga för både privatpersoner, företag och organisationer och kan ofta erbjuda tider med kort varsel. Som arbetsgivare har du möjlighet att skapa en ännu tryggare och mer attraktiv arbetsplats genom att teckna ett företagsavtal med Mobila Doktorn.

Vi berättar gärna mer om den här möjligheten för dig som är arbetsgivare. Kontakta vd Emma Selfvén på emma.selfven@mobiladoktorn.se eller 070-550 52 67 för en presentation av vad vi kan erbjuda.

Just nu bokar många företag och organisationer besök av våra läkare för PCR-test av pågående covid-19-infektion. Vill du att vi kommer till ditt företag, eller vill du veta mer om hur det går till, så kan du mejla oss på info@mobiladoktorn.se eller ringa på 010–179 87 00.

Välkommen att upptäcka en av Sveriges smidigaste vårdtjänster!

    Kontakt: För förfrågningar kontakta vd Emma Selfvén: 070-550 5267, emma.selfven@mobiladoktorn.se

    Emma Selfvén Mobila Doktorn