För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00
Kampanj: Boka hembesök av läkare, nu 1 295 kr (ordinarie 2 495 kr) Läs mer »

Organisation & vision

Läkarbesök är för många förknippat med väntan och gamla telefonkösystem som aldrig riktigt tycks fungera som det är tänkt, väntrum där det ibland är kö för att anmäla sig till den faktiska kön och akutmottagningar där vi är nöjda om besöket tog mindre än en halv dag.

Idag finns även digitala läkarbesök som alternativ, men möjligheten att undersöka, ställa diagnos och behandla vid en videoträff är av uppenbara skäl begränsad i jämförelse med vid ett fysiskt läkarbesök. Många sjukdomar kräver fysisk undersökning och enkel provtagning. Att kunna möta sin doktor personligen bygger också ett förtroende mellan patient och vårdgivare och är viktigt för många.

Grundarna av Mobila Doktorn är tre läkare som hade en vision om att anpassa vården till patienterna, istället för att patienterna ska anpassa sig till vården. Där återupplivades en vårdform som nästintill varit utdöd i Sverige – hembesöket. Mobila Doktorn föddes 2017 och har sedan dess hjälpt över 200 000 patienter.

Genom vår tekniska plattform kopplar vi ihop patienter med läkare på ett tryggt och flexibelt sätt. Både patienter och läkare kan enkelt hantera bokningar via vår lätthanterliga mobilapp.

Vårt mål med Mobila Doktorn är att hjälpa människor att få kvalitativ vård och hjälp i tid, öka tryggheten, avlasta den offentliga vården och i ett längre perspektiv förändra synen på vård och dess tillgänglighet i Sverige.

Välkommen till Mobila Doktorn!

Kristoffer Birkedahl

CEO
Maila mig
070-300 07 50
Emma Selfvén

Emma Selfvén

CMO
Maila mig
070-550 52 67
Vegard Jensvoll

Vegard Jensvoll

CTO
Maila mig

Kaarina Hatakka

Rekryterare
Maila mig
072-376 76 61
Katarina Thelin

Katarina Thelin

Account manager
Maila mig
073-912 42 96

Åsa Bjällander

Rekryterare
Maila mig
070-070 65 95

Helena Sjöberg Garp

Verksamhetschef
Maila mig
073-675 96 53

Emil Bergholm

Specialistläkare
Maila mig

Simon Hellström

Medicinskt ansvarig läkare, specialistläkare
Maila mig
Moustapha Kadhem

Moustapha Kadhem

Läkare
Maila mig
Jacob Simlund

Jacob Simlund

Läkare
Maila mig