Mobila Doktorn är en hemläkartjänst där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök. Idag finns vi i 10 svenska städer med ca 70 läkare anslutna. Vi har haft en stark tillväxt under 2020 och behöver nu förstärka teamet i Stockholm med några timanställda legitimerade läkare med bred medicinsk erfarenhet.

Hos oss kommer du som läkare att jobba kliniskt och göra hembesök – en uppskattad arbetsform där mötet med patienten står i fokus. Du kommer att själv kunna lägga upp din arbetsdag gällande antal timmar och varifrån du vill arbeta, allt beroende vilka patienter eller företag som ska besökas.

Om tjänsten

I rollen ingår att besöka och behandla patienter i Stockholmsområdet (bil finns att tillgå), journalföring, utfärdande av intyg, remisser och recept. Tjänsten är en timanställning där du kan arbeta 1-3 dagar i veckan. Vi erbjuder bra lönevillkor samt flexibla arbetstider. Tillträde snarast möjligt.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har erfarenhet av att arbeta med akutverksamhet, på vårdcentral, sjukhus, närakut eller motsvarande.

Du kan läsa mer om hur det är att jobba på Mobila Doktorn på sidan Jobba med oss.

Så ansöker du

Ansökan skickas till ilia.brannstrom@mobiladoktorn.se. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänster så fort vi hittat rätt personer.

Välkommen med din ansökan!