För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00

Företagstjänster

Hälsokollen

Arbeta förebyggande mot ohälsa. Med regelbundna hälsokontroller hjälper arbetsgivare sina anställda att hålla koll på sitt mående och samtidigt minskas risken för kostsamma sjukskrivningar. Vårt team av sjuksköterskor och läkare kommer ut till er på arbetsplatsen (eller till hemmakontoret) och gör hälsokontroller på plats utan stress.

Vi utgår från de allra vanligaste folksjukdomarna, gör tester och tar blodprov som kan upptäcka tidiga symtom och gör det möjligt att sätta in eventuell behandling tidigt.

Veckan innan vi kommer ut till er på arbetsplatsen får medarbetarna fylla i en online enkät om levnadsvanor. Efter inbokad tid får de träffa en sjuksköterska som tar blodprover, gör kontroller och tester. Sedan träffar medarbetaren en läkare som analyserar provsvaren och hjälper till med att sätta in eventuella åtgärder, till exempel remittering, recept, psykologstöd eller sjukskrivning.

Kontakta oss i formuläret till höger för prisuppgifter. Ange plats och antal medarbetare som vill delta i Hälsokollen.

Ta hand om dig och dina medarbetare!

Friska medarbetare med löpande hälsokontroller på plats hos er


Abonnemang på hembesök av läkare

Alltid tillgänglig vård inom 2 timmar på den plats dina medarbetare befinner sig

Som arbetsgivare har du möjlighet att skapa en ännu tryggare och mer attraktiv arbetsplats genom att teckna ett företagsavtal med Mobila Doktorn. Dina anställda får tillgång till läkarvård i hemmet eller på arbetsplatsen och telefonrådgivning. Många sjukskrivningar kan undvikas om dina medarbetare får vård i god tid.

Det här ingår i abonnemanget:

  • 2 fria läkarbesök per år i hemmet eller på arbetsplatsen
  • Sjukvårdsrådgivning via telefon med sköterska kl 08–20 mån–fre, 08–17 lör–sön
  • 15% rabatt på Mobila Doktorns prislista (till exempel om du behöver boka fler hembesök)

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med vid ett hembesök:

  • Vaccinationer och provtagning
  • Infektioner, öron-näsa-hals, magbesvär
  • Allergier och hudutslag
  • Stress och oro
  • Recept och intyg

Pris: 399 kr/mån per anställd

Ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid.

Se abonnemangvillkoren.


PCR-test och reseintyg

Testa din personal om de har en aktiv infektion av covid-19

Våra legitimerade läkare kommer ut till er arbetsplats och gör PCR-test som visar pågående covid-infektion så att ni snabbt och tryggt kan återgå till arbetet. Behöver ni resa i jobbet skriver vi även ut de intyg som behövs för resan. Om det är bråttom att få provsvar kan vi även göra antigentest som ger svar på 15 minuter.

Fyll i formuläret till höger för att få prisuppgifter. Ange önskad plats för provtagning, antal personer som ska provtas, om ni vill göra PCR- eller antigentest och om ni behöver reseintyg.