För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00
Kampanj: Boka hembesök av läkare, nu 1 295 kr (ordinarie 2 495 kr) Läs mer »

Träffa våra läkare

Våra läkare är kompetenta, respektfulla och lyder såklart under sekretesslagstiftningen. Alla har svensk legitimation och är granskade genom referenstagning och kontroll av brottsregister. Vi är noggranna därför att vi vill att både läkare och patient ska känna sig trygga vid mötet i hemmet.

De enskilda medicinska bedömningarna ansvarar varje legitimerad läkare för, men vi har också medicinska riktlinjer och övergripande rutiner för verksamheten som guidar alla våra läkare. Allt arbete ska ske i samklang med Mobila Doktorns grundidé – att leverera hög medicinsk kvalitet, kundnöjdhet och trygghet för alla patienter.

Är du läkare och intresserad av att arbeta tillsammans med oss? Besök gärna vår rekryteringssida »

Här nedan kan du bekanta dig med några av våra 90 läkare.

Kajsa Gustavsson läkare på Mobila Doktorn

Kajsa Gustavsson

Legitimerad läkare sedan 2014 och jobbar sedan dess inom allmänkirurgi. Har jobbat både inom geriatrik och barnmedicin och har därav intresse och kunskap av många ålderskategorier och områden.
Olle Wallner läkare på Mobila Doktorn

Olle Wallner

Olle är specialistläkare i ortopedi. När han inte besöker våra patienter i hemmet arbetar han som läkare på ett akutsjukhus samt på en närakut. Olle har ett tålamod av guld och pratar både tyska och spanska (förutom svenska och engelska).
Simon Hellström Mobila Doktorn

Simon Hellström

Simon är specialist i allmänmedicin och medicinskt ansvarig på Mobila Doktorn. Förutom att stå för sunda och säkra riktlinjer och rutiner står han också ofta på knä i trädgården, eller sköter om sina höns i villaträdgården på landet.
Christoffer Kjaer läkare på Mobila Doktorn

Christoffer Kjaer

Legitimerad läkare sedan 2017. Förutom att träffa våra patienter på Mobila Doktorn arbetar Christoffer som ST-läkare på akutsjukhus.
Adam Sonesson läkare på Mobila Doktorn

Adam Sonesson

Adam är en vattenälskande läkare. På jobbet är han känd för sin förmåga att lyssna och prioritera patienternas önskemål, och på ledig tid hittar du honom ofta på en kite-surfing-bräda i vattnen utanför Lomma.
Daniel Leckström läkare Mobila Doktorn

Daniel Leckström

Äventyrlig östgöte och legitimerad läkare sedan 2017. Förutom att jobba som läkare gillar Daniel fotografering, matlagning, resor och äventyr.
Carl Tosterud läkare på Mobila Doktorn

Carl Tosterud

Specialistläkare inom akutsjukvård och arbetar till vardags på ett akutsjukhus i Stockholm. Carl har tävlat i triathlon, spelar keyboard i ett rockband och har arbetat för en frivilligorganisation med vård av flyktingar på ön Lesbos i Medelhavet.
Rami Noori läkare

Rami Noori

Legitimerad läkare, bor och arbetar i Jönköping. Rami gillar att ta sig an utmaningar, både i jobbet som läkare och på fritiden. På lediga stunder leker han gärna med dottern eller hänger på gymmet.