För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00
Kampanj: Boka hembesök av läkare, nu 1 295 kr (ordinarie 2 495 kr) Läs mer »
Hemläkare Mobila Doktorn

Läkare till vår privata klinik på Kaptensgatan 12 i centrala Stockholm

Vill du vara med i ett bolag i stark tillväxt? Trivs du i företagskultur med snabba beslut och en föränderlig miljö där du har möjlighet att påverka utformningen av din tjänst och dina arbetsuppgifter?

Ansvar

Vi söker en Leg Läkare för timanställning på deltid alternativt som konsult till vår privata mottagning i centrala Stockholm. Tjänsten kan övergå till en fast anställning efter ett halvår eller enligt överenskommelse. På mottagningen hjälper vi privata-, försäkrings- och företagskunder med läkarbesök, hälsokontroller, vaccinationer, provtagning m.m. Även hembesök kan förekomma och digitala videobesök samt telefonkonsultationer.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är leg. Läkare alt. Specialistläkare, gärna med erfarenhet från primärvård, hembesök och akutvård.

Du ska:

  • inneha B-körkort
  • kunna uttrycka dig väl mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • vara flexibel och stresstålig

För mer info och ansökan:
Kontakta verksamhetsansvarig på Vivtas kliniken Helena Sjöberg Garp.
helena.garp@mobiladoktorn.se, 073-675 96 53

Om Docteum AB

Under Docteum AB finns tre dotterbolag; MobilaDoktorn, Vivitas och Nurse och Doctor House AB. Vivitas är en privat läkarmottagning som erbjuder företagshälsovård och läkarbesök på klinik. Våra kunder är företag, privatpersoner, hotell, försäkringsbolag mm.

MobilaDoktorn erbjuder läkare för hembesök.

Nurse och Doctor House AB är ett traditionellt bemanningsföretag för vårdpersonal, bland annat för läkare. Våra tjänster är helt privat finansierade.