För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00
Kampanj: Boka hembesök av läkare, nu 1 295 kr (ordinarie 2 495 kr) Läs mer »

Eksem barn

Att hantera hudåkommor hos barn kan vara en utmaning för många föräldrar. Eksem hos barn, till exempel, är en vanlig åkomma som kan orsaka mycket obehag och oro. Denna hudsjukdom kännetecknas ofta av torr, kliande och inflammerad hud. Det är inte bara fysiskt påfrestande för barnet, utan det kan även påverka barnets sömn och allmänna välbefinnande. Föräldrar som står inför denna utmaning söker ofta efter effektiva lösningar för att lindra sitt barns eksem och förbättra deras livskvalitet.

En annan vanlig oro bland föräldrar är allergier hos barn. Allergiska reaktioner kan manifestera sig i många olika former, från lindriga reaktioner som utslag till mer allvarliga tillstånd som kan påverka barnets andning. Att identifiera och hantera allergener är avgörande för att skydda barn mot potentiellt skadliga exponeringar och för att säkerställa deras hälsa och välbefinnande.

Diagnosen ställs vanligen genom en noggrann undersökning av huden. Ibland kan ytterligare tester behövas för att utesluta andra hudsjukdomar med liknande symptom.

Behandla eksem barn

Våra läkare kan hjälpa till med diagnos och behandling av olika åkommor, inklusive hudproblem som eksem och allergiska reaktioner. Vårt team kan också erbjuda rådgivning kring hur man bäst hanterar dessa tillstånd hemma, inklusive tips på hudvård för barn med eksem och hur man undviker allergener.

Sök vård

Mobila Doktorn erbjuder bekväm medicinsk hjälp för olika åkommor, inklusive hudproblem som eksem. Våra tjänster omfattar hembesök, klinikbesök, hälsoundersökningar, behandlingar och vaccinationer. Abonnemang för regelbunden läkaruppföljning finns också. Våra erfarna läkare kan diagnostisera, behandla och ge råd för effektiv symtomlindring.

Vi behandlar dock inte spädbarn under 1 års ålder. För akuta besvär kontakta 1177 eller 112.

Tveka inte att kontakta oss för att boka ett besök om du eller någon närstående behöver medicinsk hjälp för eksem eller andra besvär.

För dem som söker bekväm och tillgänglig vård kan Mobila Doktorn vara ett bra alternativ. Vi erbjuder hembesök av läkare eller besök på klinik för en rad olika hälsoproblem, inklusive eksem. Våra tjänster omfattar även hälsokontroller, behandlingar för specifika tillstånd, vaccinationer inklusive TBE-vaccin, blodprover, receptförskrivning och utfärdande av intyg. Denna heltäckande och individanpassade vård kan göra stor skillnad för dem som upplever eksem och andra hälsoproblem.

För familjer som ofta är i behov av läkartjänster finns möjlighet att teckna ett abonnemang.

Boka hembesök av läkare

För att boka hembesök av läkare, ladda ner appen MobilaDoktorn på din telefon eller kontakta oss på 010-179 87 00. 

För akuta besvär rekommenderar vi att ringa 112 eller 1177.