För att boka hembesök av läkare eller skaffa ett abonnemang. Kontakta oss i appen MobilaDoktorn och kundservice: 010-179 87 00
Kampanj: Boka hembesök av läkare, nu 1 295 kr (ordinarie 2 495 kr) Läs mer »

Feber

Feber hos barn är ett vanligt och ofta oroande tillstånd för föräldrar. Även om feber i sig inte är farligt och faktiskt är en del av kroppens naturliga försvar mot infektioner, kan det vara svårt att veta när man ska söka vård. Här kommer mobila doktorn in som en värdefull resurs för familjer.

Behandla Feber

Mobila doktorn erbjuder hembesök av läkare och sjuksköterskor, vilket är särskilt användbart när ditt barn har feber och du är osäker på om tillståndet kräver ett läkarbesök. Genom att boka ett hembesök via appen eller genom att ringa kundservice, kan du få en läkare att komma hem till dig och undersöka ditt barn i hemmets trygga miljö.

Under hembesöket kan läkaren bedöma barnets allmäntillstånd, ta temperaturen och vid behov även göra enklare undersökningar som att lyssna på lungor och hjärta. Baserat på denna bedömning kan läkaren ge råd om hur man bäst hanterar febern hemma, till exempel genom att ge febernedsättande läkemedel och se till att barnet får i sig tillräckligt med vätska.

I de fall där febern är hög, långvarig eller åtföljs av andra oroande symtom, kan läkaren besluta att barnet behöver ytterligare vård. Då kan läkaren hjälpa till med att ordna en remiss till en barnläkare eller barnakut för vidare utredning och behandling.

För de som lider av feber, utslag och allergier, erbjuder mobila doktorn en omfattande lösning. Genom att erbjuda hembesök av läkare, läkarbesök på klinik, hälsokontroller, och vaccination mot TBE, samt abonnemang för läkartjänster, strävar mobila doktorn efter att tillgodose en bred spektrum av medicinska behov direkt i patientens hem.

En av de stora fördelarna med mobila doktorn är hur enkelt det är att boka ett besök. Processen är användarvänlig och kräver bara några enkla steg: logga in med Bank-ID eller Freja eID, beskriva dina symtom, välja tid och plats för besöket och slutligen betala säkert. Detta gör det möjligt för patienter att snabbt få den vård de behöver utan att behöva oroa sig för långa väntetider eller resor till en klinik.

Mobila doktorn är ett företag som erbjuder hembesök av läkare och sjuksköterskor, vilket ger en viktig tjänst för de som föredrar eller behöver vård i hemmet. Genom att erbjuda en flexibel lösning på vårdbehov bidrar mobila doktorn till att göra sjukvården mer tillgänglig och bekväm för alla.

Mobila Doktorn erbjuder inte läkartjänster för barn under 1 år. För akuta besvär kontakta 1177 eller 112.

Boka hembesök av läkare

För att boka hembesök av läkare, ladda ner appen MobilaDoktorn på din telefon eller kontakta oss på 010-179 87 00.