Från och med säsongen 2022 är Mobila Doktorn ny sponsor till IFK Lidingö FK. Mobila Doktorn ger dig en personlig vårdform genom hembesök hos patienter och på arbetsplatser. Idén är att anpassa vården till patienterna, istället för att patienterna ska anpassa sig till vården.

– När doktorn kommer hem till dig så är det något utöver det vanliga. Förväntningarna ökar. Det blir speciellt. Det är ett privilegium, det inser vi. Men framförallt är det en trygghet när vi känner oss sjuka, säger Carol Cooper, marknadsansvarig på Mobila Doktorn.

– Att läkaren kommer hem till dig som patient kan ha flera fördelar. Du undviker långa väntetider och risken att bli smittad eller att smitta andra. Du sparar också in restiden och bidrar till att avlasta den traditionella vården när du inte mår bra eller har ont. För vissa patienter, inte minst barn, är hemmet också en trygg plats som kan underlätta själva undersökningen, fortsätter Carol.

Att vila tryggt i vetskapen om att du, eller en familjemedlem, bli undersökt och omhändertagen i ditt eget hem gör livet lättare och bättre. Att det dessutom är en abonnemangsform som kan betalas av din arbetsgivare, gör ju inte saken sämre.

Friska medarbetare med löpande hälsokontroller på ditt företag

Genom att teckna ett företagsavtal med Mobila Doktorn får dina anställda tillgång till regel-bundna hälsokontroller och läkarvård på arbetsplatsen, men också vård i hemmet samt telefonrådgivning.

Om du som arbetsgivare hjälper dina anställda att hålla koll på sin hälsa och om dina medarbetare får vård i god tid, så minskar också risken för och man kan undvika sjukskrivningar.

  • Två fria hembesök av läkare per år alla dagar 08-22 (inkl. antigen- eller antikroppstest eller influensavaccin).
  • Telefonrådgivning mån-fre 08-20 och lör-sön 08-17.
  • Rabatt på Mobila Doktorns prislista (exempelvis fler hembesök).

Mobila Doktorn startades 2017 och är idag Sveriges största tjänst för läkarbesök i hemmet.