Våra läkare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Västerås, Helsingborg, Jönköping, Lund och Södertälje har sedan flera veckor tillbaka möjlighet att genomföra PCR-test som påvisar pågående covid-19-infektion. Bokningstrycket för testerna är nu högt och vi har ibland svårt att svara i telefon. Därför har vi ändrat så att du som vill boka test kan göra det direkt i appen eller via bokningsknapparna på webben, medan du som söker vård hos oss för andra symtom eller behov får ringa in på 010-179 87 00.

Företag och organisationer som vill göra gruppbokningar mejlar enklast till info@mobiladoktorn.se och uppger hur många personer som ska testas, namn på organisationen och var och ungefär när testerna bör tas, så återkommer vi med pris och förslag på tid. Glöm inte att lämna telefonnummer i mejlet.

Många av våra patienter behöver intyg inför utlandsresa. Vår rekommendation är att starkt fundera på om utlandsresan är nödvändig, men om du ändå behöver åka och intyg på negativt PCR-test krävs så kan vi hjälpa dig med det.

Privata patienter betalar 3 495 kr (omfattar besök, test och intyg). Är ni flera personer som ska ta PCR-prov samtidigt är priset 2369 kr för tillkommande patienter vid samma besök.