Det är fantastiskt roligt att se hur mycket våra vårdtjänster uppskattas av patienterna. Telefonen och mejlen går varm och många kommer tillbaka till hos när de behöver en ny läkartid, ofta med motiveringen att de fick en såpass bra upplevelse vid senaste besöket. Vi har den senaste tiden byggt ut vårt starka nätverk av läkare i flera av våra städer och har också sedan i höstas tre sjuksköterskor på plats på kontoret i Stockholm.

Nu behöver vi bli ännu fler, och den här gången söker vi en eller två läkare som vill börja jobba hos oss som anställda på del- eller heltid. Arbetsorten är Stockholm och vi erbjuder ett ovanligt flexibelt arbete, med en svårslagen närhet till patienterna och en miljö som präglas av snabba beslut och variationsrika dagar och arbetsuppgifter.

I rollen ingår:

  • att besöka patienter i hemmiljö och ute hos företag och organisationer (bil finns)
  • provtagning, journalföring och utfärdande av remisser och intyg

Motiveras du av att hjälpa människor och värdesätter det personliga mötet? Trivs du i en flexibel startup-kultur där du får möjlighet att påverka utformningen av din egen tjänst och dina arbetsuppgifter? Är du legitimerad läkare med goda vitsord och har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral, närakut eller inom akutsjukvård? Ja, då vore det synd om du inte hörde av dig till oss. Vi läser ansökningar löpande och är du den vi söker så ser vi gärna att du börjar så snart som möjligt.

Du bör också:

  • ha B-körkort och vara van vid bilkörning
  • kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska

Välkommen att skicka din ansökan eller intresseanmälan till Jacob Simlund på jacob.simlund@mobiladoktorn.se snarast möjligt. Vi vill veta mer om dig!